Kalendárové špeciality z dielne ŠEVT dizajn

Ak vám najviac vyhovujú kalendáre a diáre začínajúce januárom a končiace decembrom, nech sa páči, vyberte si z našej tvorby.

Pre poriadok v termínoch

Life organizer

Máte radi poriadok vo veciach i termínoch? Siahnite po life organizéri, ktorý je nielen praktický, ale aj elegantný a pôsobí štýlovo. Umožňuje zaznamenávať termíny stretnutí a poznámky v mesačnom prehľade po jednotlivých dňoch. Je doplnený meninovým kalendárom a prehľadným kalendárom na roky 2025 a 2026. Obálka je vyrobená z hrubšieho kartónu a jej pevnosť i odolnosť umocňuje jej polaminovanie. Matné lamino navyše podčiarkuje atraktívny dizajn. 

Pre rodinné plánovanie

Nástenný rodinný kalendár

„Naty ide do školy v prírode, Dominik má zubára, nesmieme zabudnúť na termín STK a kúpiť babke darček k narodeninám...“

Pripomína vám to niečo? Aby ste na nič z toho nezabudli, poznačte si všetky dôležité udalosti a termíny do jedného plánovacieho kalendára. Keď ho zavesíte na dobre viditeľné miesto, aby sa k nemu všetci členovia domácnosti dostali, každý z rodiny bude dopredu vedieť, čo ho v danom mesiaci čaká a neminie.

Kalendár obsahuje kalendárium so slovenskými meninami, termíny školských prázdnin, samostatné kolónky až pre 5 členov domácnosti a tiež priestor na poznámky.  Vďaka extra veľkému formátu (31 x 68 cm) a rozšíreným riadkom poskytuje dostatok priestoru, aby ste si mohli zapísať všetko potrebné pre seba, partnera, deti a hoci aj domáceho miláčika. ;-) 

Do vrecka aj na stôl

Minidiár

Šikovný pomocník, ktorý vám pomôže pri organizovaní pracovných či súkromných povinností i voľného času v danom kalendárnom roku. Jeho prednosťou sú naozaj mini rozmery (7,5 x 15 cm), vďaka ktorým vôbec nezaberie veľa miesta. Keď potrebujete diárik na rýchle a prehľadné zaznamenanie termínov, krátke poznámky, tak toto prevedenie bude pre vás ideálnou voľbou.

Podložka na stôl s kalendáriom

Ak trávite pri písacom stole veľa času a máte radi poriadok v informáciách, už nemusíte hľadať kartičky na písanie dôležitých poznámok. Nahradí ich papierová trhacia podložka na stôl, ktorá má na každej strane prehľadné ročné kalendárium, univerzálne stĺpcové týždenné kalendárium a linajkové alebo čisté plochy na poznámky, úlohy či priority. Pokiaľ kalendár nepotrebujete, je dostupná aj vo verzii bez kalendária.

Aktuálnu kolekciu kalendárov a diárov nájdete v predajniach ŠEVT papiernictvo alebo online na www.sevt.sk.