Kto prv príde, ten viac berie

Vy sa na seba tlačiť nemusíte...;-) Pripravte sa do školy v predstihu!

Ako urýchlite svoj nákup a vyhnete sa státiu v dlhých radoch

 

Mám zoznam zo školy

Super. Zbytočne nečakajte a vybavte školský nákup čo najskôr!

  1. Svoj nákup si vopred premyslite. Prelistujte si náš školský magazín alebo si pozrite aktuálnu ponuku online. Nebudete tak zbytočne strácať čas vyberaním konkrétneho dizajnu v predajni, ale pôjdete už na hotové. 
  2. Dostupnosť vybraného tovaru (motívu) v konkrétnej predajni si môžete už vopred overiť online. V detaile produktu hľadajte tlačidlo „Zistiť dostupnosť v predajniach“, ktorého rozkliknutím uvidíte, v ktorej predajni, resp. predajniach je zásoba daného tovaru dostatočná, v ktorých prípadne nie. Aby ste sa neprehnali zbytočne... 
  3. Nakupujte podľa zoznamu a postupujte v predajni systematicky podľa tovarových sekcií, teda ak ste medzi písacími potrebami, povyberajte si perá, ceruzky, náplne atď, teda všetky potreby na písanie z vášho zoznamu . Nebudete sa tak zbytočne vracať k regálom, pri ktorých ste už raz boli.
  4. Neváhajte osloviť personál predajne. Radi vám s nákupom pomôžu, nasmerujú vás na správne miesta v predajni, zároveň tým svoj nákup urýchlite a predídete blúdeniu po predajni.
  5. Uprednostnite bezhotovostnú platbu kartou/mobilom/hodinkami. Manipuláciou s hotovosťou tak nebudete zdržiavať seba ani pokladníčku. Nehovoriac o hygienickom benefite.
  6. V dostatočnom časovom predstihu môžete svoj nákup vybaviť aj online z pohodlia domova. Tesne pred začiatkom školského roka už, žiaľ, nevieme garantovať včasné doručenie pre naozaj veľké množstvo objednávok prijatých na spracovanie!

 

Nemám zoznam zo školy

Nezúfajte, radi vám poradíme a pomôžeme.

  1. Ak máte tú možnosť a škola/učiteľ(ka) s vami aktívne komunikuje, pýtajte si zoznam pomôcok UŽ TERAZ.
  2. Nakúpte si vopred aspoň základnú výbavu, ktorú vaše dieťa určite bude potrebovať. Do tej patrí:

Zvyšné pomôcky ako napr. zošity, farby na výtvarnú či rysovacie potreby dokúpite podľa presných požiadaviek učiteľa na začiatku školského roka. 

  1. Pokiaľ máte doma budúceho prváčika, ako vodítko pri nákupe vám môže poslúžiť náš ZOZNAM – Čo potrebuje prváčik, ktorý bol vypracovaný na základe prieskumov a odporúčaní pedagógov základných škôl. Dostupný je v tlačenej podobe v ktorejkoľvek našej predajni a tiež online na stiahnutie TU. Alebo navštívte osobitnú sekciu nášho e-shopu, do ktorej sme pre vás vybrali  pomôcky vhodné pre najmenších školákov.
  2. V našom e-shope nájdete kategórie školských potrieb prehľadne spracované a tematicky roztriedené. Hľadajte ich v záložke Škola. Alebo si pomôžte zadaním kľúčového slova či názvu hľadaného produktu do vyhľadávacieho poľa, prípadne filtrujte podľa parametrov.
  3. Ak si nie ste istí a potrebujete sa zorientovať a poradiť, nazrite aj do našich sprievodcov výberom.

Či už sa rozhodnete pre online nákup alebo uprednostníte osobnú návštevu našich predajní, urobte tak naozaj čím skôr!

Tešíme sa na vás!