Rozumieme papieru, preto nepredávame chlieb

Hovorí sa, že žijeme dobu neobmedzených možností... Dnes sa dá už pomaly čokoľvek vybaviť kdekoľvek, zariadiť aj nezariaditeľné a kúpiť nezohnateľné. Na jednej strane to uľahčuje život, no na druhej strane sa tým stráca kvalita, odbornosť a akýsi osobný vzťah. Všetci predávajú všetko a nikto o tom všetkom nevie vlastne nič. Pomôcky do školy kúpite už aj v novinovom stánku a potreby do kancelárie zoženiete aj v potravinách. Obchodné reťazce už v polovici leta masírujú svojich zákazníkov super špeci školskou ponukou...

Sme oproti nim pomalí? Dôkladní.

Sme drahí? Záleží nám na kvalite a tá niečo stojí...

Nevidíte naše reklamy v televízii? Financie namiesto masívnej televíznej reklamy investujeme radšej do návrhov a vývoja nových produktov.

Je nám z toho celého akosi smutno...

Podporujete lokálnych farmárov, záleží vám na zdraví a kvalite potravín, ktoré denne konzumujete. Dôkladne zvažujete, kde si kúpite oblečenie či topánky. Výbava do školy pre vaše deti či vaša kancelária si predsa tiež zaslúžia odborný prístup a kvalitu, nie? Každý by mal robiť to, čomu rozumie a v čom je dobrý. Vlasy by mal upravovať kaderník, chlieb piecť pekár, autá opravovať mechanik... My rozumieme papieru!

 

10 dobrých dôvodov, prečo školskú výbavu zveriť do rúk práve nám

  1. Sme tu už niekoľko desaťročí, rastieme, vyvíjame sa a učíme sa spolu s vami. Neprišli sme a neodídeme, keď sa nám tu prestane páčiť. My sme tu doma!
  2. Pomôcky do školy máme pre vás počas celého roka, nie iba v určitom kalendárnom týždni. Nemusíte na ne striehnuť ani stáť ráno už od siedmej v rade pred obchodom, aby sa vám ušiel kúsok, ktorý ste si v reklame vyhliadli.
  3. U nás je vždy z čoho vyberať a vyberie si naozaj každý. Žiak, študent, učiteľ, škola, rodič, podnikateľ... najmenší drobec i senior.
  4. Dávame si mimoriadne záležať na tom, aby sme ponúkali kvalitu. Každý jeden produkt (či už pochádza od lokálnych alebo zahraničných dodávateľov) prechádza procesom skúšania, testovania, posudzovania vzoriek a keď neuspeje, do nášho výberu sa jednoducho nedostane. No za kvalitu sa platí! Práve preto sa, žiaľ, nemôžeme cenovo pretekať s obchodnými reťazcami... a ani nechceme!
  5. Každý rok, každú školskú sezónu sa u nás môžete tešiť na nové originálne kolekcie, ktoré pre vás s láskou vytvoril náš tím dizajnérov a grafikov, a ktoré nikde inde nenájdete. Spoznáte ich podľa jednotného označenia ŠEVT dizajn. Hľadáme inšpirácie na svetových trhoch, sledujeme trendy, navštevujeme rôzne veľtrhy a výstavy.
  6. Podporujeme lokálny trh a koľko sa len dá, toľko našej výroby a tlače umiestňujeme na Slovensku.
  7. Neustále rozširujeme našu obchodnú sieť, aby sme k vám boli bližšie, aby ste nás mali na dosah, kedykoľvek nás budete potrebovať. Dnes už máte možnosť nakúpiť v sieti 44 predajní po celom Slovensku. Ak vo svojom okolí nemáte našu predajňu, nakúpite si online na www.sevt.sk - 24 hodín denne, 7 dní v týždni z pohodlia domova, kancelárie či školy. 
  8. Dobrá rada je nad zlato! U nás sa na odbornosť a skúsenosti personálu a ich dobré rady naozaj môžete spoľahnúť. Potrebujete vybrať vhodné pero pre ľaváka, prvú školskú tašku pre prváčika, usmerniť pri výbere kalkulačky, doplniť si výbavu do vašej domácej pracovne? Nech sa páči, naši kolegovia sú pripravení poradiť vám a pomôcť. 
  9. To, čo robíme, robíme radi. Milujeme farby a vôňu papiera a to sa snažíme preniesť aj do našich produktov, predajní i na naše web stránky a všetky komunikačné kanály (newslettre, sociálne siete, do článkov v blogu a pod.).
  10. Nákupom u nás podporujete našu tvorivú činnosť pre vás. 

 

Nebudeme vás prehovárať, presviedčať, ťahať vám medové motúzy popod nos. Presvedčte sa o našich kvalitách sami...

Veľmi radi budeme aj vaším obľúbeným, rodinným papiernictvom... ak ním ešte nie sme. ;-P

P.S.: Ak si hovoríte, prečo tu mudrujeme a hneváme sa z toho, že zošity kúpite už aj v potravinách, keď u nás tiež nájdete rôzne veci do domácnosti či darčeky, ktoré s papierom nemajú nič spoločné, nuž je to jednak preto, že sa nám tie veci jednoducho zapáčili a tak sme to s nimi u nás skúsili. Ale áno, aj my sa učíme a veľakrát sme nútení prispôsobiť sa našou ponukou situácii... no garantujeme vám, že chlieb a maslo u nás (ani v budúcnosti) nekúpite!